Tietosuojaseloste

Viimeksi päivitetty 16/05/2024.

Perustietoa

HJK-Asennus Oy ei kerää asiakkaidensa henkilökohtaisia tietoja kotisivukäynneiltä. Tilauksissa kerättävät tiedot säilytetään turvassa asiakkuuden ajan ja sen jälkeen. Emme kerää sensitiivistä tietoa asiakkaistamme ja pyrimme hyödyntämään jo julkisia tietoja yritysten välisissä kaupoissa.

Tekniset lokit

HJK-Asennus Oy kerää teknistä tietoa kotisivuvierailuista ja kävijämääristä voidakseen parantaa verkkosivustonsa käyttökokemusta ja tarjota parempaa palvelua asiakkailleen. Tällaista tietoa voi olla esimerkiksi käyttäjän selaimen tyyppi, käyttöjärjestelmä, verkkosivulle saapumisajankohta, poistumisaika ja sivustolla käytetty aika. Näitä tietoja käytetään yleensä verkkosivuston käytön analysointiin ja tilastollisiin tarkoituksiin.

On kuitenkin tärkeää huomata, että HJK-Asennus Oy ei tallenna sensitiivistä tietoa kotisivuilla käyneistä käyttäjistä. Tämä tarkoittaa, että yrityksemme ei kerää IP-osoitteita, jotka voivat olla yksilöiviä tietoja ja joita voidaan käyttää käyttäjien jäljittämiseen. HJK-Asennus Oy:llä on vankka sitoutuminen asiakastietojen yksityisyyteen ja tietoturvaan, ja yrityksemme noudattaa kaikkia sovellettavia tietosuojalakeja ja -säännöksiä varmistaaksemme, että asiakkaiden tietoja käsitellään asianmukaisesti ja turvallisesti.

Sinun oikeutesi

HJK-Asennus Oy kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä ja tietosuojaa. Siksi yrityksemme tarjoaa asiakkailleen oikeuden pyytää tietojensa poistamista järjestelmästä milloin tahansa, jos he ovat esimerkiksi lähettäneet yhteydenottolomakkeen välityksellä luottamuksellista tietoa.

Asiakkaiden oikeus poistaa tietonsa järjestelmästä on tärkeä osa HJK-Asennus Oy:n tietosuojakäytäntöjä ja se toteutetaan asianmukaisilla tietojenkäsittelyprosesseilla. Jos asiakas haluaa pyytää tietojensa poistamista, hän voi ottaa yhteyttä yrityksemme asiakaspalveluun ja pyytää tietojen poistamista. Yrityksemme käsittelee pyynnön välittömästi ja poistaa kaikki asiakkaan tiedot järjestelmästämme.